fredag den 29. juli 2011

ALBUE #1

Der var engang en pige, der en dag fik en fuldstændig brilliant idé, som hun bare var nødt til at føre ud i livet. Hun syntes selv, at det var det sjoveste påfund, hun længe havde fundet på, men der var noget, der tyngede hende.. Det var som om hendes idé manglede noget. Et sted hvor hun kunne dele sine fantasier og drømme om dette projekt med hele omverdenen.
Som et lyn fra en skyfri himmel ramte det hende! Hun måtte servere en blog til alle de små sultne læsere, der helt sikkert ville synes hendes idé, var det bedste de nogensinde havde oplevet!
Den galopperende genistreg pigen havde fundet på, startede da hun begyndte at tænke på den menneskelige krop og alle dens egenskaber. Hun havde altid syntes, at man ikke skulle være flov over sin krop, fordi det er vores eget individuelle instrument her i livet, som gør os til dem vi er hver især. Uden den ville vi bare være små kedelige klatter uden udtryk og bevægelse. Hun havde altid været fascineret over, at man altid kunne finde en ny måde at se sin krop og de forskellige legemsdele på, men hun syntes at der var én ting, der blev fuldstændig overset i alle sammenhæng. En ting man underligt nok altid valgte at gå udenom, og som ingen nogensinde ville snakke om.

Nemlig, albuen..
Pigen syntes at det var synd for den lille forsvarsløse albue, at den altid skulle blive overset, så det ville hun lave om på! Hun ville lave en blog, hvor alverdens forskellige albuer ville blive vist frem, så de ikke længere ville føle sig overset.
Hun startede med sin egen..
Ingen kommentarer:

Send en kommentar