lørdag den 30. juli 2011

ALBUE #2

'Rynke-far'
Ingen kan kurere alderdom, og heldigvis for det! Hvis man tænker på gamle mennesker og deres udseende, vil nok mest forbinde dem med rynker. Rynker, rynker og atter rynker. Det får os til at ligne klamme indtørrede vindruer (som vist nok bliver kaldt rosiner i dagens Danmark) og jeg finder det ufatteligt komisk, at det er noget, vi er flove over..
Hvis en ung kvinde får den mindste rynke, går hun helt i koma og bruger alle mulige giftige produkter, for hun vil for alt i verden ikke ligne én, der er ved at blive gammel! åh min gud
Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at sige, at vi på ingen måde kan komme udenom rynker.. når vi ser på albuen! Små eller store, unge eller gamle, alle har den vildeste 'rynke-far' på, når man kigger på albuen. Det er mig også en gåde, hvordan der kan samle sig så meget rynket røv på ét sted, som samtidigt er eksorbitant elastisk.
Ej, helt seriøst!? Prøv lige at tage dig tid til at studere huden på din albue, det er en umanerlig sjov oplevelse..  

  
Dette er et foto af den søde Anne Sofie, som med et smil valgte, at stille op som albue-model. Et perfekt eksempel på at rynker ingen alder har, kun 15 år og alligvel en lille rynket albue. Hun fortæller, at albuen her har været hendes redningsmand igennem hele hendes liv. Hvis hun kom ud for et uheld eller skulle forsvare sig selv, var det altid albuen, der tog skraldet! Stakkels albue..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar